raamfolieZakelijk 

Bedrukte folie voor je ramen

Heb je een eigen winkel dan is bedrukte raamfolie perfect om bijvoorbeeld het logo van je winkel op de etalageruit aan te brengen, op deze manier weet iedereen je winkel eenvoudig te vinden en ben je herkenbaar. In de online ontwerper bij plakhetzelf.nl ontwerp je zelf je sticker, verschillende afbeeldingen en teksten kun je eenvoudig toevoegen om je gewenste ontwerp te creëren. Deze afbeeldingen kun je eenvoudig uploaden in de ontwerper.

raamfolie

Maak je eigen letters

Heb je regelmatig een leuke aanbieding in je winkel, of wil je ergens aandacht aan besteden kun je dit doen met gesneden raamfolie in de vorm van letters. De letters die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, kun je afzonderlijk van elkaar aanbrengen op het raam. Wil je er leuke decoratieve letters van maken met een grappige afbeelding erbij dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Je kunt er een beetje mee spelen wat je leuk of geschikt vind voor je etalageruit. 

Ook voor kantoren

In een kantoor is het niet altijd gewenst wanneer iedereen die voorbij een kantoor loopt naar binnen kan kijken, heb je een zakelijk gesprek met iemand dan is het vervelend als mensen die langslopen continu naar binnen kunnen kijken. Door het gebruik van raamfolie, zorg je dat er wel daglicht naar binnen komt maar er is geen inkijk meer. Zo kun je verschillende ramen als het ware blinderen, door er figuren uit te snijden maak je toch plaatsen waar je doorheen kunt kijken en waar licht naar binnen kan komen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment