25 januari 2022

Containerverhuur voor iedereen

2 min read

Een container is natuurlijk goed te gebruiken om veel spullen snel en veilig te vervoeren. Toch zijn ze ook voor andere toepassingen te gebruiken. Bij Gebr. Vermeer Industrial verhuren wij containers die gebruikt kunnen worden als opslag voor uw bedrijf. Wij weten echter ook dat containers voor veel meer dingen nuttig zijn. Containerverhuur is de manier om je spullen op te slaan.

Verbouwde Containers

Wij verbouwen containers in onze werkplaats tot een veelzijdige ruimte die ingericht kan worden naar jouw wensen. Een verbouwde container kan bijvoorbeeld als extra kantoorruimte worden gehuurd waardoor je organisatie snel kan aanpassen aan de huidige situatie. Als een bedrijf snel groeit komt het voor dat de huidige kantoorruimte niet groot genoeg is, wij verhuren extra ruimte in de vorm van een container die voorzien is van alle gemakken: ramen, verlichting, stroom, ventilatie en verwarming. Containers zijn ook te stapelen waardoor je op een klein oppervlak veel extra ruimte krijgt.

Huur

Onze containers zijn te huren voor hoe lang je wilt. In ons assortiment zijn containers te vinden in alle soorten en maten, van 10, 20 of zelfs 40 voet. Deze diversiteit zorgt ervoor dat de container altijd past bij jou benodigdheden. Naast de verhuur van containers zijn de containers ook te koop. Containerverhuur is na een bepaalde periode duurder dan de koop er van. Daarom zijn onze containers ook te koop. Als je een container van ons huur hoef je je ook geen zorgen te maken om het transport, dat doen wij ook. Er is een container voor iedere situatie, dus vraag snel een offerte aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *