25 januari 2022

Een pet borduren is hip!

2 min read

Jarenlang zijn petten een grote discussiepunt geweest. Dit kwam doordat deze als eerst door deze vaak gedragen werd door hangjongeren. Vaak zag men het dan ook als een symbool van respectloos gedrag. Echter is dit door de jaren heen veranderd. Een pet wordt momenteel meer gezien als een essentieel artikel, in plaats van een onbeschofte kledingstuk. Hierdoor zie je mensen ook vaker met een pet borduren

Petten-cultuur

Vroeger werden de petten dus vooral gedragen onder hangjongeren. Dit kwam doordat deze een trend werden onder rappers. Veel rappers droegen van die stoere petten en afgezakte petten. Deze rappers werden destijds beschouwd als rebelse jongeren. De petten werden maatschappelijk niet geaccepteerd. Het was onbeschoft als je op school of in een restaurant een pet droeg. Je werd er op aangesproken en in de meeste gevallen moest je deze dan ook af doen. Echter is dit in de loop van de jaren veranderd. Nu begrijpen mensen dat het niet ligt aan de kleding, maar persoon zelf. Nu kun je iedereen, van jong tot oud, zien met een pet. Het is erg essentieel om een pet te dragen. Buiten dat deze er super hip uit ziet, kent het ook voordelen voor je gezondheid. Wacht niet af met jouw pet borduren!

AyTo Promo

Voordelen van een pet 

Maar wat zijn de voordelen van het dragen van een pet dan? Ten eerste is een pet erg handig om jouw gezicht te beschermen. Vaak wordt een pet gebruikt om het gezicht te beschermen van de zon ofwel een zonnesteek. Je wilt natuurlijk niet je gezicht verbranden of een extreme hoofdpijn oplopen. Een pet beschermt biedt dus bescherming voor je gezicht. Ook de zonnesteek telt mee. Uiteindelijk kun je dus ziek worden van de zon. Je kunt hoofdpijn, misselijkheid en koorts krijgen. Hierdoor is voldoende bescherming essentieel. Ook je ogen hebben behoefte aan extra bescherming. Deze kunnen bij te veel zonlicht pijn doen of minder goed zien. Ook een badhairday kun je stiekem ook verbergen voor iedereen. Je ziet er dan misschien wel stukken beter uit. Kies bijvoorbeeld voor een pet in jouw favoriete kleur of de kleur die matched met jouw outfit. Je kunt ook kiezen voor een pet die geborduurd is met bijvoorbeeld jouw naam of jouw favoriete teken. Momenteel is een pet borduren erg hip! 

Geborduurde petten

Wil jij graag jouw pet borduren en vraag je je af wat trendy is en welke bij jou past? Dan ben je op het juiste adres. Petten zijn namelijk heel erg in. Je kunt ze zowat bij elke gelegenheid dragen. Vooral als je van plan bent om een sportieve look te creëren is een pet ideaal. Je kunt een hippe blauwe paar jeans met een witte t-shirt combineren. Wat jouw outfit dan compleet maakt is jouw witte sneakers en jouw witte of paarse pet. Deze kun je laten borduren met de mooiste symbolen, letters en/of cijfers. borduur bijvoorbeeld een witte vlinder op jouw paarse pet. Minimalistische designs zijn nu helemaal in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *