Bedrijven en Bedrijfsleven 

Geniet van de schaduw op je terras dankzij een terrascherm

De zon is niet altijd even welkom en als je liever in de schaduw wilt zitten, dan is het belangrijk dat er ergens schaduw is. Als deze er niet is, dan moet je deze in ieder geval kunnen creëren. Gelukkig kun je voor dat doeleinde verschillende soorten zonweringen bestellen bij suncircle. Ook voor het afschermen van de ramen is het handig om zonwering te plaatsen. Daarmee zorg je ervoor dat de zon niet direct op de ruiten kan schijnen en daardoor blijft het binnen in je woning relatief koel. Als je schaduw op je terras wil en ook een zonwering wilt die voorkomt dat de zonnestralen op de ruiten schijnen, dan is een terrasscherm, ook wel knikarm zonnescherm genoemd, een goede keuze. Een terrasscherm kun je namelijk boven een raam plaatsen of boven tuindeuren. Vervolgens kun je een terrasscherm via de knikarmen uitschuiven. De moderne edities van terrasschermen hebben in de regel een automatisch systeem waardoor je het knikarm zonnescherm met een knop in- en uit kunt schuiven. Zodra het terrasscherm is uitgeschoven kan de zon niet meer op de ramen onder het scherm schijnen. Tevens heb je een heel gebied met schaduw onder het terrasscherm. Als je daar dus je terras plaatst, dan heb je altijd de mogelijkheid om schaduw te creëren wanneer dat nodig is. Met de zomers van tegenwoordig heb je dat zeker nodig, want als het eenmaal zomer is in Nederland, dan is het meteen ook flink zomer met hoge temperaturen. Het is dan alles behalve aangenaam om in de volle zon te zitten. Vooral in woonwijken waar het niet veel waait, is het uiteraard niet te doen in de zon. Dus je zult je terrasscherm zeker veel gaan gebruiken als je deze eenmaal hebt geïnstalleerd. Dat laatste kun je zoals gezegd doen via suncircle. Hier kun je verschillende soorten zonweringen kopen. Deze kunnen uiteraard ook worden geplaatst door de professionals van suncircle. In het geval van een terrasscherm zal men eerst langskomen om alles op te meten, zodat er een goed passend scherm geplaatst kan worden. Het moet immers wel precies boven de raampartij of tuindeuren passen. Tevens moet het niet zo zijn dat slechts een helft van het terras van schaduw wordt voorzien. Het komt allemaal nogal precies en dus is het belangrijk dat alles goed op maat wordt gemaakt. Hiervoor kun je dan ook prima een beroep doen op suncircle. 

Bestel jouw terrasscherm via de website van suncircle.nl

Via de site van suncircle.nl kun je alvast kijken wat je opties en mogelijkheden zijn. Zo vind je op de site in ieder geval een overzicht van alle zonweringen die je kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Screens
  • Rolluiken
  • Uitvalschermen

Naast de nodige zonweringen, kun je ook bij suncircle terecht voor terrasoverkappingen en vouw- en schuifpanelen. Voor meer informatie over al deze producten kun je terecht op de site. Je vindt per product een uitgebreide beschrijving. 

Neem contact op met suncircle voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met suncircle

Gerelateerde berichten

Leave a Comment