27 november 2021

Het aanschaffen van een dozensluiter

1 min read
Dozensluiter

Wil jij in jouw bedrijf de werkzaamheden automatiseren, neem dan een automatische dozensluiter. Een dozensluiter neemt het vervelende werk over waarin mensen handmatig een doos moeten lijmen, sluiten, aandrukken, controleren en verplaatsen. Deze machine doet binnen enkele seconde al deze stappen waar menselijk werkkrachten hier veel langer over zouden doen, en ook nog eens veel vaker fouten maken. Bovendien kost een machine als deze eenmalig geld en hoef je het geen loon te betalen.

Dozensluiter

Alle voordelen van een dozensluiter op een rijtje

Om voor jou alle voordelen van een goede dozensluiter duidelijk te maken hebben we een opsomming gemaakt van alle directe en indirecte voordelen ervan.

  • Sneller werkproces
  • Minder foutgevoelig
  • Kostenbesparend
  • Efficiënter
  • Kan 24/7 werkzaam zijn zonder behoefte aan pauzes
  • Geeft een veiliger en prettiger gevoel

Veel mensen onderschatten de indirecte voordelen

Vaak wordt door mensen de indirecte gevolgen van een automatische dozensluiter onderschat. Zo is het logisch dat het werkproces sneller verloopt, dat er minder fouten gemaakt worden. Maar mensen vergeten vaak het gevolg van het uiteindelijke hebben van zo’n apparaat. Het zal namelijk echt wel een fijn gevoel geven bij jou om te weten dat het gewoon 100% van de tijd goed gaat en heel precies. Daarnaast hoef jij je nooit zorgen te maken dat jouw dozensluiter ziek wordt of te laat op werk is. Het is immers een machine die dag en nacht aan de gang kan en aanwezig is op jouw werklocatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *