26 november 2021

Hockeyclubs op Instagram.

2 min read

Hockey is een populaire sport onder jongeren. De teams zijn over het algemeen ingedeeld op leeftijd en op niveau. Op deze manier kom je in een team terecht wat goed op elkaar aan kan sluiten. Vaak wordt het team en hechte groep samen wat goed op elkaar ingespeeld is. Na een wedstrijd wordt er vaak nog even met iedereen na gezeten en daarnaast kunnen er vaak team feesten worden georganiseerd. Steeds meer hockey verenigingen en soms ook de teams zelf hebben een eigen Instagram account, op dit account plaatsen zij bijvoorbeeld over de wedstrijden of leuke team activiteiten.

Wat is de toegevoegde waarde van Instagram voor hockeyclubs?

Instagram is een social media platform dat de laatste jaren sterk is gegroeid. Het voordeel van Instagram is dat het makkelijk is in het gebruik. Mensen kunnen makkelijk foto’s plaatsen, liken, delen en erop reageren. Via Instagram kan het pretpark door gebruik te maken van hashtags die populair zijn onder de doelgroep zelf de doelgroep opzoeken. Wat ervoor zorgt dat de berichten ook echt worden gezien door mensen die hier geïnteresseerd in zijn. Door als hockey vereniging kan het plaatsen op social media leiden tot meer aanmeldingen en meer leden. Doordat de mensen van te voren al een indruk kunnen krijgen van de sfeer bij de vereniging.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door vragen te beantwoorden van mensen die de hockey vereniging zijn tegengekomen op Instagram. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de trainingen of wedstrijden. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken de klanten verder helpen. Daarnaast zullen ze de mensen die bijvoorbeeld een specifieke vraag hebben doorsturen naar de verenging zelf. Dit kan zorgen voor meer leden. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar staat om de vragen van klanten te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op via de live chat om te kijken wat er mogelijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *