Kerstpakket ideeën per categorie

Veel mensen gaan af op hun eigen voorkeuren voor het kopen of samenstellen van een kerstpakketten. Heb je nou helemaal geen voorkeuren en maakt het je niet veel uit, ga dan uit op de trends van dat jaar. Bij kerstpakkettenplaza kan je al je kerstpakket ideeën vinden bij de categorieën vinden. Zoek dus gewoon op jouw voorkeur en wat voor een soort pakket je jouw personeel deze kerst wilt geven.

Kerstpakket ideeën

Categorieën

Het is altijd een lastige keuze om een pakket te kiezen voor Kerst. Kerstpakket ideeën en de categorieën die je bij kerstpakkettenplaza kan vinden zijn:

  • Trends: De trends van 2021 bij de kerstpakketten zijn een goed gevuld kerstpakket, een landenthema, kleurencombinatie, reiskoffer. Een goed gevuld pakket was te verwachten, na de kerst van 2020 die erg tegenviel door corona.
  • Kleur: Bij kerstpakkettenplaza kan je uit de vele kleuren kiezen. Stel je kiest geel, krijg je dus een kerstpakket met als thema kleur geel.
  • Locatie/regio: Je kan pakketten kiezen per regio of locatie. Hier worden dan etenswaren in gestopt die te maken hebben met de gekozen locatie. 
  • Dranken: Je kan hier kiezen voor een pakket met alcoholische dranken erin. Wil je een klein en leuk pakket geven aan je personeel. Kan je een fles wijn of champagne geven met daarbij wat kleine snacks. 
  • Rituals: Bij kerstpakkettenplaza vind je ook rituals pakketten, dit is natuurlijk een heel leuk pakket om te geven aan je personeel. Iedereen wordt blij van een leuk en lekker ruikende doos met heerlijke producten.